Net naar een bijeenkomst geweest van de Communicatiekring Nijmegen. Sylvia van Weerden, communicatiemedewerker van de Radboud Universiteit vertelde hoe zij hun 85e lustrum organiseerden: wat komt er bij kijken, op wie richt je je, hoe verzorg je een programma dat voor ieder wat wils biedt? Nu ben ik op de eerste plaats tekstschrijver, waardoor dit soort onderwerpen voor mij minder interessant zijn. Alhoewel… voor de Acute Zorgregio Oost organiseerde ik samen met anderen een symposium en volgend jaar mag ik weer meedoen. Oren toch maar goed opengehouden dus ๐Ÿ˜‰

En bovendien: het netwerken tijdens zo’n bijeenkomst is geweldig! Niet omdat ik hoop om extra brood op de plank binnen te halen, maar om toch een beetje ‘collega-gevoel’ te hebben en ervaringen uit te wisselen. Liep meteen tegen iemand aan die ik alleen nog maar vaag digitaal kende: Hanneke van Stokkom van het vrouwennetwerk LIO (Ladies in Online). En dan blijkt de real life-versie nรณg leuker dan de digitale!