Wij bouwen websites en leveren die Search Engine Optimized op: een mooie site is één ding, maar een mens wil tenslotte ook gevonden worden. SEO zit ‘m echter niet alleen in technische foefjes om je site beter vindbaar te maken; het zit ‘m ook in de tekst. En, shame on me, daar heb ik te weinig kaas van gegeten. Gelukkig heb ik pas geleden geleerd dat mensen die niet weten dat ze iets niet weten, veel gevaarlijker zijn dan mensen die wél weten dat ze iets niet weten.

Ik behoor dus al gedeeltelijk tot de ‘wetenden’. En ik ga het áf maken: op 18 mei stort ik me op een cursus die het Digitaal Communicatielab Arnhem meteen organiseerde toen ze van mijn penibele toestand hoorden. Ze schatten in dat er meer van mijn soort rondlopen 😉 En dat blijkt: inmiddels zijn er al meerdere aanmeldingen binnen, dus degenen die ook bijgespijkerd willen worden: aanmelden!