Gymnastiek is aan mij niet besteed. En toch gaat de spagaat me de laatste twee maanden goed af. Ik combineer sinds medio september de laatste loodjes van de vaste baan met de (onverwacht vliegende) start van een eigen bedrijf. Dat komt neer op een slordige 50 uur in de week.

De beslommeringen lopen wat door elkaar heen: af en toe knabbel ik wat van de uurtjes van mijn baas af, dan weer zit ik in mijn Ipscripttijd gebogen over stukken voor diezelfde baas. Gelukkig heb ik een flexibele leidinggevende en ben ik een uitstekend administrateur.

Gisteren hebben we weer een nieuwe opdracht binnen gehaald: een website bouwen voor een startende ondernemer. Dat is extra leuk, omdat ik me precies kan verplaatsen in haar enthousiasme en haar twijfels. Mooi dat ik haar kon vertellen hoe ontzettend leuk het is én hoe snel dingen ineens kunnen gaan. Go girl, go!